Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Kennedy Bakircioglu hjälper moderklubben Assyriska FF

Publicerad: 2019-12-18 17:02 Övriga Sverige

Hammarbys tidigare lagkapten Kennedy Bakircioglu bekräftar att han ska hjälpa Assyriska FF med att scouta spelare.

Kennedy Bakircioglu, 39, la skorna på hyllan efter säsongen 2018. Nu engagerar han sig i fotbollen på nytt.

LT-sporten rapporterar att Kennedy bestämt sig för att hjälpa moderklubben Assyriska FF, som numera huserar i division 2.

– Det är jättekul att han vill vara med och hjälpa till. Det skickar signaler till folk i Södertälje att Assyriska är på rätt väg igen och jag tror att det kan locka tillbaka folk till läktarna, säger nye sportchefen Stefan Batan till tidningen.

Kennedy förklarar sitt beslut.

– Det är min moderklubb som både jag och farsan har spelat i. Jag är uppvuxen med föreningen och jag känner så mycket för klubbmärket. Jag och Batan är kompisar och när vi satte oss ner och snackade blev det självklart för mig att hjälpa till, säger han till LT-sporten och berättar vad han ska göra:

– Jag har skaffat mig ett stort kontaktnät genom åren och jag ska försöka använda det till vad som än kan behövas. Jag kan sköta kontakten med spelare i Stockholm som kan vara intressanta för Assyriska, till exempel.

39-åringen passar på nu när han har tid.

– Jag är pappaledig med min ettåring och jag har två barn till som jag vill ge mycket tid till nu. Sedan har jag flera projekt vid sidan av som tar en del tid. Så jag har absolut inte suttit och rullat tummarna hela året, det får komma när jag blir pensionär, säger Kennedy till LT-sporten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com