Foto: Andreas Pranter/Bildbyrån

Kleberson: "Ronaldinho lurade mig till Manchester United"

Publicerad: 2019-12-15 15:04 England

Manchester Uniteds tidigare mittfältare Kleberson berättar att han trodde att Ronaldinho skulle följa med honom till Old Trafford.

Den brasilianske mittfältaren Kleberson, 40, lämnade Atletico Paranaense för Manchester United sommaren 2003.

Nu berättar Kleberson, som avslutade karriären för tre år sedan, att han lurades till Old Trafford av förre världsstjärnan Ronaldinho, 39.

– Det fanns två klubbar som var intresserade av att värva mig: Manchester United och Leeds. Det var ett enkelt val, men det finns rolig historia om det också. När Uniteds intresse för mig bekräftades var jag med landslaget i Frankrike för Confederations Cup. Jag minns det så tydligt. Jag var med Ronaldinho och hans bror/agent Assis. Ronaldinho sa: "De vill värva oss båda". Jag sa: "Okej, låt oss gå då!", säger Kleberson till FourFourTwo.

– Jag var så glad att han skulle komma med mig. Jag åkte hem till Brasilien och fortsatte förhandla med United, men sedan lurade Ronaldinho mig och gick för att spela i värmen i Barcelona! Han skickade mig till Manchester. Det är ett skämt mellan oss än i dag. Han vet att han är skyldig mig en, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com