Foto: Jayne Kamin-Oncea/Bildbyrån

Milan om Ibrahimovic: "Ju mer tid som går desto svårare blir det"

Publicerad: 2019-12-15 14:51 Utlandsproffs

Milan vill ha Zlatan Ibrahimovic - som är intresserad av en återkomst. Men det finns fortfarande ett problem, enligt uppgifter.

Zlatan Ibrahimovic, 38, har som bekant lämnat Los Angeles Galaxy och väntas återvända till Europa. Det mest troliga är spel i Italien.

Det har tidigare rapporterats att svensken bestämt sig för Milan, trots att en överenskommelse ännu inte finns på plats.

Milan har varit väldigt hoppfulla om att säkra upp Zlatan, men de senaste dagarna har situationen förändrats.

Corriere della Sera skriver att beror på att parterna är oense om kontraktet. Zlatan vill ha ett 18 månaderskontrakt värt totalt 10 miljoner euro netto.

Milan i sin tur vill hämta anfallaren på ett kontrakt säsongen ut, med option på ett år till. En eventuell förlängning ska vara knuten till Europaspel inför nästa säsong.

Napoli och Bologna är andra klubbar som visar intresse. Den sistnämnda klubben har dock berättat att de redan fått nobben.

Serie C-klubben Monza har också bekräftat att de erbjudit Zlatan ett kontrakt till sommaren 2022. 38-åringen har även kopplats ihop med Everton.

UPPDATERING 15.20: Milans tekniske direktör Paolo Maldini medger att en värvning av Zlatan känns alltmer avlägsen.

– Ibrahimovic är absolut ett alternativ och vi fortsätter prata, men det finns andra alternativ också. Ju mer tid som går desto svårare blir det. Han har inte spelat sedan 28 oktober, så det blir en knepig situation, säger Maldini till Sky Sport Italia.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com