Foto: Albert Gea/Bildbyrån

Inter talar ut om Lautaro Martínez och Arturo Vidal

Publicerad: 2019-12-10 20:56 Italien


Barcelona jagar Lautaro Martínez medan Inter vill ha Arturo Vidal. Nu uttalar sig Giuseppe Marotta om duon.

Inter tar emot Barcelona i sista gruppspelsmatchen av Champions League just nu.

Det har tidigare rapporterats att tillfället kommer utnyttjas för att diskutera flera olika spelare.

Inters anfallare Lautaro Martínez, 22, är av intresse för Barcelona, medan mittfältaren Arturo Vidal, 32, är av intresse för Antonio Conte.

– Vi är inter och behöver inte sälja någon. Vi vill växa med viktiga unga spelare som Lautaro och Romelu Lukaku. Med det sagt är en spelares öde i deras egna sinnen. Om Lautaro vill fortsätta med oss kommer vi att vara glada över det. Just nu är han bunden till oss och vi är glada. Om han vill ta en annan väg kommer vi att utvärdera situationen, säger Inters vd Giuseppe Marotta till Sport Mediaset.

– När det gäller Vidal är han en utmärkt spelare, en riktig fotbollskrigare. Det är osannolikt att Barcelona släpper honom, men också han är ett namn på vår lista över eventuella möjligheter, fortsätter han.

ESPN skriver att Barcelona ser Lautaro Martínez som den perfekta ersättaren till Luis Suarez, 32, men att hans prislapp på minst 100 miljoner euro är alldeles för hög.

Den spanska giganten kommer därför titta på andra, billigare alternativ i jakten på en ny anfallare, enligt uppgifterna.

Inter-ikonen Sandro Mazzola tror dock att det blir svårt att behålla Martínez och hoppas på en värvning av Vidal.

– Han (Martínez) är en spelare som jag verkligen gillar. Han gör alltid något som överraskar mig. Han är ett fenomen. Det blir väldigt svårt (att behålla honom). De kanske måste några andra spelare för att kunna behålla honom, men jag skulle göra allt för att behålla honom i laget, säger han till Goal.com.

– Han (Vidal) skulle vara en fantastisk värvning, han är en spelare jag gillar väldigt mycket, fortsätter Mazzola.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com