Foto: Bildbyrån

Neville: "Mourinho hade förmodligen sålt Martial"

Publicerad: 2019-12-09 14:19 England


Manchester United-ikonen Gary Neville pikar tidigare managern José Mourinho, som numera är i Tottenham.

Anthony Martial, 24, var på väg bort från Manchester United. Men när José Mourinho fick sparken för ett år sedan valde anfallaren att förlänga sitt kontrakt.

Nu är fransmannen en viktig kugge för Ole Gunnar Solskjaer. Nu pikar Gary Neville klubbens tidigare manager.

– Martial, jag tror att Mourinho förmodligen hade sålt honom eller bytt honom förra säsongen. Jag tror att klubben satte stopp, förmodligen början på deras tvist dem mellan som ledde till att managern fick sparken. Jag själv är förvirrad över om han är en anfallare av världsklass eller om han är någon som låtsas vara något, säger Neville till Sky Sports och fortysätter:

– Man tycker att han är en fantastisk spelare, har ett lugn, är cool, stark och kan hålla i bollen. Och andra veckor tittar man på honom...det finns definitivt en uthållighet som måste komma till stånd med Martial i den meningen att han måste få sin chans. För tanken att sälja honom och att han sedan kommer tillbaka och biter dig i arslet, vilket han kan göra med sin talang, är något du inte kan riskera. Och det är anledningen till att klubben har behållit honom och nu ger Ole honom hans möjlighet. Han kan bli en anfallare som gör 20-25 mål.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com