Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Darijan Bojanic: "Det är klart att det finns intresse"

Publicerad: 2019-12-09 10:05 Allsvenskan

Hammarbys mittfältare Darijan Bojanic hymlar inte om att det finns intresse från utländska klubbar.

Darijan Bojanic, 24, hade en fin debutsäsong i Hammarby IF. Mittfältaren gjorde fyra mål och elva assist på 29 allsvenska matcher.

Det har tidigare ryktats att italienska Fiorentina fått upp ögonen för Bojanic. Han medger nu att det finns utländskt intresse.

– Jo, det är klart att det finns intresse. Men mer än så kan jag inte säga. Du får fråga Jesper Jansson, säger 24-åringen i podcasten Lundh på Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag har inte tänkt på det så mycket. Jag trivs jävligt bra i Hammarby. Kommer det något så kommer det. Det är upp till mig, klubben och agenter då som får sätta sig ner och se vad som är bäst.

Bojanic är inte redo att lämna Hammarby för vad som helst.

– Det ska vara något bra. Jag vill inte sticka bara för att sticka och sedan komma hem till Sverige. Jag känner att jag gjorde ett bra år och att jag kan göra ännu mer. Kommer det något så kommer det, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Mittfältaren medger att Serie A är en liga som verkligen lockar.

– Jag gillar den ligan. Det känns som att det är en liga som skulle passa mig och mitt sätt att spela fotboll på väldigt bra. Det är klart att det är en drömliga fortfarande. Vi får se vad som händer, säger han i podcasten Lundh på Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com