Foto: Jayne Kamin-Oncea/Bildbyrån

Milan talar ut om Ibrahimovic, Piatek och Bonaventura

Publicerad: 2019-12-08 21:52 Italien

Milan och Bologna uttalar sig om svenske anfallsstjärnan Zlatan Ibrahimovic, som är tillgänglig som bosman.

Zlatan Ibrahimovic jagas av flera klubbar i Italien. Milan är en av dem.

– Det finns inga nyheter eftersom det inte finns någon riktig förhandlingsprocess. Ibrahimovic utvärderar sina alternativ, liksom vi, så vi alla väntar, säger Milans direktör Ricky Massara till Sky Sport Italia.

Krzysztof Piatek ryktas samtidigt bort från Milan. Men de vill behålla anfallaren.

– Vi ämnar inte att placera Piatek på marknaden. Vi har förtroende för Krzysztof, det har även tränaren, han arbetar för laget och vi är säkra på att han kommer göra mål snart igen, säger Massara.

Slutligen sitter mittfältaren Giacomo Bonaventura på ett utgående kontrakt med Milan och placeras i Roma och Fiorentina.

– Bonaventura är praktiskt taget en av familjen i Milan, han har varit här i många år och vi är mycket glada över att se honom komma tillbaka till full fysisk form efter så lång tid ute. När det gäller hans kontrakt är det dags att diskutera allt detta, säger Massara.

Vad gäller Ibrahimovic jagas han även av Bologna. Det är i synnerhet tränaren Sinisa Mihajlovic som pushar på för en värvning.

– Kontakten har varit direkt mellan Mihajlovic och Ibrahimovic. Anfallaren sa att han skulle fatta sitt beslut i december, vi är redo och glada att diskutera situationen om han skulle välja att gå denna väg, men vi väntar för närvarande på att se vad som händer, säger sportchefen Riccardo Bigon till Sky Sport Italia.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com