Foto: Andrea Staccioli/Bildbyrån

Agenten talar ut om Gareth Bales framtid i Real Madrid

Publicerad: 2019-12-05 19:56 Spanien

Jonathan Barnett medger att klienten Gareth Bale, 30, inte är lycklig i Real Madrid och kommenterar framtiden.

Zinedine Zidane ville göra sig av med Gareth Bale i somras, men walesaren blev till slut kvar i Real Madrid.

Nu uttalar sig agenten Jonathan Barnett om situationen, då det ryktas om en flytt i januari. Han placeras bland annat i Tottenham.

– Han har aldrig bett om att lämna. Han har ett kontrakt med Real Madrid och så länge de vill ha honom så finns det inte mycket någon kan göra gällande det, säger han i Euro Leagues Podcast enligt BBC Sport.

På frågan om Bale är lycklig i Real Madrid, svarar agenten:

– Han är inte extatisk. Han har ett kontrakt och så länge han är en Real Madrid-spelare kommer han att spela till 100 procent - och göra mycket bra ifrån sig. Han vill vinna ligan och EM och allt annat. Det kommer inte att påverka hans prestationer.

– Fakta och siffror bevisar att om han är på planen för Real Madrid har de en bättre chans att vinna. Ingen har någonsin anklagat honom för att inte ge 100 procent och en 100 procentig Gareth Bale är en av de bästa spelarna i världen. Tränaren borde vara glad och hedrad att han är på planen för honom. Det finns ingen garanti för att han lämnar. Om rätt tillfälle kommer för honom och det är något han vill göra måste vi prata med Real Madrids president och se var vi är.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com