Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

Uwe Rösler: "Jag har ingen plan på att lämna Malmö FF"

Publicerad: 2019-12-05 13:24 Allsvenskan


Det ryktas om att Malmö FF kan byta tränare till nästa säsong. Nu uttalar sig Uwe Rösler om ryktena.

Det har tidigare rapporterats att Malmö FF visar intresse för IFK Norrköpings manager Jens Gustafsson, som möjlig ersättare till tränaren Uwe Rösler.

I en intervju med Kvällsposten berättar nu Rösler att han inte är aktuell för någon annan klubb, trots tidigare rykten om intresse från Stoke City.

– Helt ärligt, jag har inte pratat med någon annan klubb. Min agent (Jim Solbakken) har inte pratat med någon annan klubb, säger Rösler till Kvällsposten och fortsätter:

– Relationen jag har med Daniel Andersson (Malmö FF:s sportchef) är väldigt bra. Jag är under kontrakt och det innebär att en intresserad klubb inte ska kontakta mig, den ska kontakta klubben. Det är punkt 1. Ingen har kontaktat mig, ingen har kontaktat Jim Solbakken. Jag har inte haft ett enda samtal med Daniel Andersson angående att jag skulle lämna Malmö FF.

Rösler understryker tydligt att han är inställd på att stanna i MFF.

– Den enda konversationen vi har är angående nästa år. Jag lägger fram mina idéer. Jag brinner för de här samtalen, för som jag ser det måste vi gå vidare och ta nästa steg. Kan vi gå vidare som jag tycker att vi borde? De samtalen är de enda jag har med Daniel nu. Och jag hoppas att vi står på samma sida hela vägen upp till styrelsen. Jag lovar. Jag har ingen plan på att lämna Malmö FF, säger han till Kvällsposten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com