Foto: Charles Platiau/Bildbyrån

"Varför skulle inte Mbappé vilja spela för Liverpool?"

Publicerad: 2019-12-02 10:01 Övriga Europa

Kylian Mbappé har kopplats ihop med Liverpool. Deras tidigare back Stephen Warnock ser enbart ett hinder för en sådan övergång.

Kylian Mbappé, 20, är Real Madrids stora drömvärvning. Det har dock även ryktats om ett starkt intresse från Liverpool.

Jürgen Klopp har dock betonat att det inte finns en chans att Liverpool har råd med en värvning av Paris Saint-Germains stjärna.

Liverpools tidigare back Stephen Warnock tror att Mbappé är en möjlig värvning, men ser enbart Ballon d'Or som ett problem.

– Låt oss vara ärliga, varför skulle de inte vilja spela under Jürgen Klopp i Liverpool? Atmosfären är otrolig och likaså managern. De har nått två Champions League-finaler under de senaste två säsongerna och en Europa League-final för inte så länge sedan. Det är väldigt tilltalande att gå till Liverpool just nu, säger han till Liverpool Echo och fortsätter:

– Skulle Mbappé åka till Liverpool? Vet du vad, varför skulle han inte komma? Varför skulle han inte vilja spela mot de bästa spelarna i Premier League och verkligen testa sig själv? Jag tror att det enda problemet vi möter här med spelare som honom är att de ofta känner att de bara kan vinna Ballon d'Or om de flyttar till Real Madrid eller Barcelona. Varför kan det inte bli ett skifte? Varför kan det inte finnas ett Premier League-lag som dominerar Europa under ett antal år? Han är uppenbarligen en spelare som du gärna skulle vilja se i Premier League. Jag skulle gärna se honom i Liverpool. Oavsett om det kommer att hända eller inte, jag är inte så säker. Det är något bara han kan svara på.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com