Foto: Ivan Alvarado/Bildbyrån

Pontus Jansson besviken: "Zlatans uttalanden svider mest"

Publicerad: 2019-11-28 09:44 Allsvenskan


Den svenske landslagsbacken Pontus Jansson, som har stort MFF-hjärta, är besviken på Zlatan Ibrahimovic över investeringen i Hammarby.

Det är ingen hemlighet att Pontus Jansson, 28, känner väldigt starkt för sin gamla klubb Malmö FF.

Han är, likt många andra med MFF-koppling, inte särskilt glad över att Zlatan Ibrahimovic, 38, köpt en fjärdedel av Hammarby IF.

– Jag vaknade och såg notisen om Hammarby och Zlatan och tänkte ”Vad f-n är detta??” Jag gick och la mig igen och när jag vaknade en timme senare undrade jag om jag verkligen hade sett rätt. Det var en speciell känsla. Zlatan ska inte vara där, i Hammarby. Det är fel, säger Jansson till Sportbladet.

– Jag är ju inte insatt eller vet alla fakta, men självklart är mitt Malmöhjärta väldigt besviket. Det är självklart, fortsätter mittbacken.

Jansson hymlar inte om att anseendet för Zlatan sjunkit en del.

– För mig har Zlatan varit en förebild sedan jag var liten. Nu har han tappat en stor del av det med det här. Det är tråkigt. Zlatan var en av Malmös söner, säger han till Sportbladet.

Zlatan uttryckte i går att han ska bidra till att Hammarby blir Skandinaviens största klubb.

– Det är hans uttalanden som svider mest i mina öron och även i andras tror jag. Att han ska göra Hammarby störst i Skandinavien och de sakerna. Jag kan förstå om det är business, om han fått en del av lönen från Galaxy på det här sättet – men då kan han skita i att säga de andra sakerna. Framför allt när det bara är någon månad sedan statyn kom på plats i Malmö, säger Jansson till Sportbladet.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com