Foto: Bildbyrån

Eftertraktad Zlatan Muslimovic öppnar för Allsvenskan

Publicerad: 2011-08-19 11:16 Utlandsproffs

Zlatan Muslimovic står numera utan kontrakt. Hans agent Andreas Sadlo bekräftar att många klubbar hört av sig - dock inga svenska. Men han öppnar för en flytt till Allsvenskan.

Moderklubben är Husqvarna FF men det var från IFK Göteborg han stack när utlandsäventyret inleddes för 12 år sedan.

Zlatan Muslimovic har representerat klubbar som Udinese, Parma, Atalanta och nu senast PAOK Thessaloniki. Nu är han kontraktslös. Och kan tänka sig att återvända hem.

– Det finns flera klubbar som har kontaktat oss, men inga konkreta bud som han (Muslimovic) tycker är bra, säger agenten Andreas Sadlo till fotbollskanalen.se.

Har några allsvenska klubbar hört av sig?

– Det tror jag inte, men det skulle absolut vara en möjlighet för honom. Han har en speciell relation till Sverige där han har en del av sina rötter. Men självklart letar han efter något i en större, bättre liga. Som den engelska eller den tyska, säger Sadlo.

Och intresse finns från de större ligorna. Men vägen från intresse till kontrakt är lång.

– Intresse, ja, men som sagt inget konkret. Varje transferperiod har kontakt tagits från framförallt Italien, där han är välkänd. Eftersom han har spelat i det bosniska landslaget är han även känd i Tyskland och England. Och det har alltid funnits intresse från Ryssland, men där vill han helst inte spela, säger agenten till fotbollskanalen.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com