Foto: John Sibley/Bildbyrån

Solskjaer: "Vi kan låna i januari - Henderson kommer ha en bra framtid i United"

Publicerad: 2019-11-24 11:48 England

Ole Gunnar Solskjaer är övertygad om att den utlånade målvakten Dean Henderson har en ljus framtid i Manchester United och öppnar för januarivärvningar.

Dean Henderson, 22, är utlånad till Sheffield United för andra säsongen. På sikt kommer han bli en startman för Manchester United, enligt managern Ole Gunnar Solskjaer.

– Sheffield United och Chris Wilder har haft en stor inverkan på honom eftersom han lär sig, han växer som människa och som spelare. Han kommer tillbaka en dag och kommer att ha en bra karriär i Man United, säger norrmannen till klubbens officiella hemsida.

Solskjaer öppnar samtidigt för United att låna spelare i januari.

– Det handlar inte om x antal pengar. (Att köpa spelare) handlar om vem vi tror kommer vara bra för klubben långsiktigt, inte bara för tre-fyra månader. (Är de spelarna tillgängliga?) Förmodligen inte, för det är grejen med januari - det är inte många klubbar som säljer spelare som de vill behålla i januari, säger han enligt Goal.com.

– En eller två kanske kan vara på låneavtal, men det handlar inte om pengar, det är för att hjälpa laget. Men vi får tillbaka spelare. Vi tittar på vad som kan finnas tillgängligt för oss, fortsätter Solskjaer.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com