Foto: Toby Melville/Bildbyrån

Mourinhos besked om Kanes framtid: "Det han behöver är..."

Publicerad: 2019-11-23 11:34 England

Tottenhams skyttekung Harry Kane har länge jagats av Europas storklubbar. Nu uttalar sig José Mourinho om stjärnan.

Harry Kane har länge kopplats ihop med klubbar som Real Madrid, Barcelona och Manchester United.

Den engelske landslagsstjärnan kommer dock inte lämna Tottenham, enligt nye managern José Mourinho.

– Han är en av de bästa anfallarna i världen, utan tvekan. Han behöver bara sitt lag, med honom. Om hans lag är England eller om hans lag är Tottenham, behöver han bara sitt lag att gå med honom till nästa nivå. Och vad är nästa nivå? Titlar, säger han enligt Daily Mirror.

– Jag tycker att han behöver vinna, med oss, med England, han behöver tillföra något för att lyfta fram den kvalitet han har som spelare. Målen han gör, vad han tillför laget. Toppanfallare. Och jag har jobbat med några av de allra bästa, fortsätter Mourinho.

Harry Kane själv ser fram emot att jobba med José Mourinho.

– Han har vunnit i alla klubbar han varit i. Jag är i det skedet i min karriär där jag vill vinna, säger stjärnan till BT Sport och fortsätter:

– Managern som nu kommer in, som varit där och gjort det, det kommer ge oss en boost och ännu mer förtroende och det är definitivt vårt mål i år. När en ny manager kommer in vill alla imponera, alla har massor av energi. Han var tydlig från den dag han kom in att han är en ärlig manager, han gillar att vinna, hans fulla fokus är på lördagar.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com