Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

"Ibrahimovic är en marknadsdröm för Tottenham"

Publicerad: 2019-11-21 09:45 Utlandsproffs


José Mourinho har tagit över Tottenham. Nu uppmanas portugisen att ännu en gång återförenas med Zlatan Ibrahimovic.

Det är ingen hemlighet att José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic har en god relation. De har arbetat ihop i Inter och Manchester United.

Nu är den 38-årige svenske anfallaren på jakt efter en ny klubb och jagas av en rad italienska klubbar.

Danny Mills ser dock gärna att Ibrahimovic återvänder till Premier League och skriver på för Mourinhos nya klubb Tottenham.

– Vad sägs om Zlatan till Tottenham? Vem är backup till Harry Kane? De har ingen. Han har ingen klubb, han har lämnat MLS, han är en free agent och hur löjligt det än låter, tänk på erfarenheten han har och alla pratar om när han gick till Manchester United, vad han tillförde omklädningsrummet, arbetsmoralen han har, säger han till Football Insider och fortsätter:

– Jag säger inte att han kommer att gå in och ersätta Harry Kane, men han skulle vara ett väldigt bra ett alternativ som nästan en spelande tränare-typ. Han är uppenbarligen lyckats över hela världen, jag tror att han har tillräckligt med självförtroende för att lyckas. Från Tottenhams synvinkel är han en marknadsdröm, han kommer att sälja en hel del tröjor väldigt, väldigt snabbt, han älskar verkligen Mourinho. Du börjar bara tänka, är det en möjlighet att hämta en sådan spelare för att ge dem en liten boost?

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com