Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

Officiellt: Holmberg och Solberg nya tränare i Degerfors

Publicerad: 2019-11-19 14:09 Superettan

Stefan Jacobsson meddelade i går att han lämnar Degerfors IF. Nu har klubben gjort klart med Andreas Holmberg och Tobias Solberg som ersättare.

Andreas Holmberg och Tobias Solberg blir nya tränare i Degerfors IF. Det bekräftar klubben på sin officiella hemsida.

– Allt har gått väldigt fort, Stefan Jacobsson kom till mig igår morse och meddelade att han går vidare i sin karriär och har valt att lämna oss. Vi har haft tankar på att Andreas Holmberg och Tobias Solberg ska kunna ta över ansvaret som tränare för A-laget och eftersom nu Stefan valt att lämna oss vid årsskiftet så satte vi oss i förhandlingar med dom, säger sportchefen till hemsidan. 

– Diskussionerna har pågått sedan igår och vi kom överens sent, natten till idag om ett tillsvidareanställningsavtal. Det är två jättebra tränare med spetskompetenser och jag har själv haft dem som spelare, de kan föreningen och allt så det här kommer att bli jättebra, fortsätter Patrik Werner.

Stefan Jacobsson i sin tur kopplas ihop med GAIS. Både Holmberg och Holmberg har spelat för Degerfors i många säsonger.

– Det känns naturligtvis kul men det är många känslor just nu, det har gått väldigt snabbt. Det är lite nervöst och en pirrig känsla, även om vi har jobbat nära Stefan så är det ett nytt uppdrag på något sätt ändå men det ska självklart bli jätteroligt för oss båda, säger Solberg till hemsidan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com