Foto: Eddie Keogh/Bildbyrån

Agenten: "Finns intresse för Torreira - framför allt från..."

Publicerad: 2019-11-19 09:29 England

Lucas Torreira är inte tillfreds med situationen i Arsenal. Samtidigt visar spanska klubbar intresse för mittfältaren.

Arsenals mittfältare Lucas Torreira, 23, har den här säsongen noterats för nio framträdanden, varav fyra från start, i Premier League.

I en intervju med Calciomercato.com bekräftar uruguayanens agent att situationen i Londonklubben inte är optimal. Dessutom visar spanska klubbar intresse.

– Av respekt vill jag inte nämna lagen, men jag kan säga att Atlético (Madrid) ville värva Lucas från Sampdoria för två år sedan. Jag måste säga att positionsbytet har straffat honom skarpt. Han är inte längre nöjd och vi hoppas att det kan förändras, säger agenten Pablo Bentancur till Calciomercato.com.

– Vi har inga problem med Arsenal, vi är tacksamma. Arsenal har gett Lucas möjligheten att tävla i Premier League, han har alltid visats stort självförtroende. Det finns intresse för Torreira, framför allt från spanska klubbar, men jag har aldrig suttit ner med en klubb för att prata om en övergång. Det är för att vi har en enorm respekt för Arsenal och deras general manager Raul Sanllehi, fortsätter han.

Milan och Napoli har också kopplats ihop med Torreira.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com