Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Tom Pettersson stänger inte dörren för IFK Göteborg

Publicerad: 2019-11-18 14:36 Allsvenskan

Han vill helst utomlands. Men mittbacken Tom Pettersson utesluter inte en återkomst i IFK Göteborg.

Tom Pettersson, 29, har gjort sitt i Östersunds FK och är på jakt efter en ny klubb.

Mittbacken har tidigare betonat att han vill utomlands. Nu skriver fotbolldirekt.se att det finns intresse i nordiska ligor, Allsvenskan och MLS.

– Det känns onödigt att kommentera. Vi får se vad som dyker upp. Jag har spelat i allsvenskan sen 2012, bortsett från en tid i Belgien, och aldrig varit Bosman. Så det är lite nytt. Barnen är ett och tre år gamla så det känns som ett bra läge att testa på något nytt och se lite nya arenor i ett annat land, säger Pettersson till sajten.

29-åringen utesluter inte Allsvenskan.

– Nej, jag vill inte stänga några dörrar. Det kanske inte kommer något utländskt erbjudande som känns hundraprocentigt så det kan bli Sverige också. Sen är målet helt klart att hitta något utomlands, säger han till fotbolldirekt.se.

Det har länge ryktats om att IFK Göteborg vill ha tillbaka Pettersson. Den dörren är inte heller stängd.

– Som jag sa innan så är det dumt att stänga några dörrar. Det finns fortfarande en del spelare i Blåvitt som är kvar sen min tid där. Vi vet att vi i framtiden kommer bosätta oss i Göteborgsområdet eftersom både jag och Johanna (Almgren) är därifrån. Vad som händer på fotbollsfronten får vi se, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com