Foto: Bildbyrån

Torreira öppnar för Napoli - Arsenal uppges jaga Reinier

Publicerad: 2019-11-17 14:46 England

Flamengos jättetalang Reinier, 17, är glödhet på marknaden. Nu försöker Arsenal snuva flera giganter på den offensiva mittfältaren.

Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Paris Saint-Germain, Borussia Dortmund och Inter är några av klubbarna det ryktas om.

Nu rapporterar Mundo Deportivo att Arsenal försöker snuva alla andra storklubbar på den brasilianske supertalangen Reinier Jesus.

17-åringen är redan en startspelare i brasilianska storklubben Flamengo. Reinier har gjort fyra mål och två assist på elva ligamatcher den här säsongen.

Arsenal har redan tagit kontakt med Reiniers pappa gällande en övergång till dem.

Londonklubben hoppas att deras värvning av anfallstalangen Gabriel Martinelli, 18, ska hjälpa dem i jakten på Reinier, som har en utköpsklausul på 70 miljoner euro.

Arsenals mittfältare Lucas Torreira, 23, har samtidigt kopplats ihop med Napoli på sistone. Hans agent öppnar nu för den sådan övergång.

– Allt är möjligt i fotboll. Torreira är lycklig i Arsenal, men förändringen av hans roll är han inte glad över. Det måste sägas att det inte gått bra för hela laget det här året. Men jag tror att Arsenal vill behålla honom, säger Raffaele Bentancur till Radio Marte.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com