Foto: Johan Bernström/Bildbyrån

Antonsson: "En ära att få spela med Rosenberg"

Publicerad: 2019-11-17 11:59 Allsvenskan

Markus Rosenberg lägger skorna på hyllan i vinter. Marcus Antonsson kommer att sakna sin anfallskollega i Malmö FF.

Den allsvenska karriären är över. Men det återstår två matcher i Europa League innan Markus Rosenberg lägger skorna på hyllan.

I en intervju med fotbolldirekt.se berättar lagkamraten Marcus Antonsson att kaptenen kommer vara djupt saknad i Malmö FF.

– Jag har sagt sedan första stund att det varit - och fortfarande är - en ära att få spela med Rosenberg. Man lär sig så mycket av honom och han är en förebild för oss alla. Klart han kommer bli saknad, men nu har han tagit beslutet och det är något som vi alla måste respektera. Kan man hjälpa honom att avsluta karriären på allra bästa sätt vill man så klart göra det, säger han till fotbolldirekt.se.

Antonsson, Guillermo Molins och Jo Inge Berget kommer finnas kvar som anfallare inför nästa säsong. Om det behövs någon till, som ersätter Rosenberg, vill Antonsson inte spekulera i.

– Det är tre väldigt bra anfallare, men jag är inte Daniel Andersson, jag är inte sportchef. Det är något Danne får svara på. Som sagt, tre väldigt bra namn men vi får se om han är sugen på någon anfallsvärvning eller inte, säger han till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com