Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Alvbåge: "Jag vet att jag håller bra allsvensk klass"

Publicerad: 2019-11-16 11:35 Allsvenskan

Det blev ingen fortsättning i IK Sirius. John Alvbåge, 37, hoppas dock fortsätta spela på högsta nivå.

John Alvbåge återvände till Allsvenskan inför den här säsongen. Men nu har målvakten lämnat IK Sirius - som inte erbjöd nytt kontrakt.

– Jag var inte så intresserad av att fortsätta heller. Det har varit upp och ner och fram och tillbaka i år. Jag har fått lära känna nya gubbar och en ny stad, men det blev ingen större succé på grund av skadan. Sedan var det lite virrigt och jag åkte in och ut ur laget. Det blev inte så många matcher som jag hoppats på och som det lät inför säsongen, men så är det ibland. Ibland går det med och ibland emot. Annars känns det jävligt bra och jag är i bra fysisk form och väldigt motiverad inför framtiden, säger Alvbåge till GT.

Alvbåge flyttar hem till Torslanda och hoppas på en Göteborgsklubb.

– Det blir gott att komma hem. Drömmen är att spela i en Göteborgsklubb så att jag kan bo hemma med familjen, men jag stänger inga dörrar till någonting. Vilken adress eller nivå det blir står skrivet i stjärnorna, men jag vill spela så högt upp som möjligt. Jag vet att jag håller en bra nivå och det vet förhoppningsvis andra också. Min agent och vän Fredrik Risp har lagt ut lite krokar, men många klubbar har inte ens satt sina sportsliga organisationer än, säger 37-åringen till GT.

Veteranen känner att han fortfarande håller bra nivå.

– Jag vet att jag håller bra allsvensk klass och ser inget slut på karriären, säger han till GT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com