Foto: David Klein/Bildbyrån

Hudson-Odoi: "Sterling är väldigt uppmuntrande - en idol"

Publicerad: 2019-11-13 21:46 England

Raheem Sterling är i blåsväder efter den senaste veckans händelser. Nu hyllas Manchester City-stjärnan av Chelseas Callum Hudson-Odoi.

Raheem Sterling, 24, och Joe Gomez, 22, hamnade i en fysisk konfrontation i helgens stormöte mellan Manchester City och Liverpool.

Konflikten mellan duon ska ha tagit vid på det engelska landslagets samling, något som förbundskaptenen Gareth Southgate svarade på genom att lämna Sterling utanför truppen till landskampen mot Kosovo.

Chelseas ytter Callum Hudson-Odoi, 19, menar att truppen har gått vidare från incidenten och att Sterling överhuvudtaget inte är ett problem.

– Raheem är en väldigt trevlig kille, uppmuntrande, väldigt positiv i allt han gör. När jag först kom hit förväntade jag mig inte att han skulle vara så trevlig. Självklart är han en snäll person, men när någon välkomnar dig, pratar med dig, ger dig råd om hur du ska spela och bara finns där, så känner du dig välkommen i laget, säger Hudson-Odoi enligt Goal.com och fortsätter:

– Raheem är en idol. Positionen han spelar på, och det han gör för både klubb- och landslag. Det är otroligt, vilket jag själv kommer försöka att återskapa. Det är en otrolig känsla att ha någon som honom i närheten. Jag vill lära mig av allt han gör. Det är kul att ha honom i närheten, han är väldigt positiv.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com