Foto:

Officiellt: Barsaum Cicek förlänger med Örebro Syrianska

Publicerad: 2019-11-13 21:09 Division 1

Barsaum Cicek förde upp Örebro Syrianska IF till division 1. Nu har klubben förlängt kontraktet med tränaren.

Örebro Syrianska IF meddelar på sin hemsida att tränaren Barsaum Cicek har förlängt sitt kontrakt med ett år, och är därmed bunden till klubben över säsongen 2021.

– Barsaum har spelat en nyckelroll i föreningen under många år nu och för klubben har det varit en självklarhet att kunna erbjuda Barsaum ett ytterligare år på kontraktet över säsongen 2021. Det inger en trygghet för både truppen och ledarstaben, och ger fortsatta möjligheter för klubben att arbeta med långsiktighet och kontinuitet, säger ordförande Sait Oktay i en kommentar till klubbens hemsida.

Cicek själv är nöjd med den nyligen avslutade säsongen.

– Tack! Det känns underbart att få va med och bidra till att denna klubb lyckas och en speciell känsla var att se alla barn och ungdomar när de fira avancemanget! Det gav flashbacks till tiderna då man själv var yngre och firade FCs framtåg i seriesystemet, man fick verkligen gåshud! En viktig del till framgångarna senaste säsongen var att vi hade bredd och vi fick verkligen en vinnarmentalitet som jag hoppas vi kan ta med oss in i nästa säsong.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com