Foto: Andreas Sandström/Bildbyrån

Simon Skrabb: "Min personliga karriär blev lidande"

Publicerad: 2019-11-13 20:38 Allsvenskan

IFK Norrköpings Simon Skrabb användes på ett flertal positioner under säsongen som gick. Något 24-åringen inte är helt nöjd med.

Simon Skrabb, 24, medverkade i 28 av IFK Norrköpings allsvenska matcher under den gångna säsongen med en poängskörd på fyra fullträffar och tre assist.

Trots det har finländaren invändningar mot sin roll i laget. Till Yle Sporten säger Skrabb att han på ett individuellt plan fick lida av alla positionsbyten,

– Jag saknade kontinuiteten att ha min plats och kunna blomstra. Nu fick vi ett problem och sen kastade vi in Skrabb för att lappa hålet. Vi gjorde det för lagets bästa och resultaten var bra, men min personliga karriär blev lite lidande, säger han till Yle.

Skrabb planerar att på tu man hand ta ett samtal med tränaren Jens Gustafsson om framtiden.

– Då ska jag ha ett ordentligt snack med tränaren. Jag vill ha en tydlig bild av vad han vill ha ut av mig och i vilken roll. Jag är absolut inte nöjd om det blir ett till år när jag flyttas runt. Jag har bevisat att jag ska ha min egen plats. Så ser jag på situationen.

Den offensive spelaren stänger inte dörren för en flytt.

– Jag trivs väldigt bra och vet om att jag får speltid där. Vi får se vad som dyker upp och om något i så fall intresserar. Som det ser ut nu är jag kvar och tills den dagen som jag skriver på för en annan klubb har jag fullt fokus på Norrköping, säger han till Yle Sporten.

Skrabb har ett år kvar på kontraktet med IFK Norrköping.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com