Foto: Lee Smith/Bildbyrån

Gerrard pekas ut som ersättare till Klopp - Fowler: "Vill inte att det händer"

Publicerad: 2019-11-13 20:18 England

Röster har höjts om att Steven Gerrard en dag ska ersätta Jürgen Klopp. Den tidigare Liverpool-anfallaren Robbie Fowler hoppas att det dröjer.

Steven Gerrard tillbringade 17 säsonger i moderklubben Liverpool innan han avrundade karriären med ett år i MLS-klubben LA Galaxy.

Sedan juni 2018 har han huvudansvaret i Rangers och under Gerrards tid vid rodret har den skotska klubben fått sig ett lyft.

Gerrard har ofrånkomligen pekats ut som en ersättare till Liverpools manager Jürgen Klopp, men Robbie Fowler hoppas att ett sådant skifte dröjer.

– Man ska aldrig säga aldrig i fotboll, och Steven gör ett underbart jobb med Rangers. Du måste ställa frågan, är de ett bättre lag sedan han tog över? Självklart. Vill han lämna och återvända till Premier League? Inget snack om saken och i framtiden kommer han förmodligen att göra det, säger Fowler till Talk Sport.

– Han är namnet på allas läppar om Liverpool skulle få för sig att leta efter en ny manager, men enligt mig är det inte nödvändigt att leta efter en ny manager. Jag vill att Jürgen stannar länge eftersom det skulle betyda att Liverpool är framgångsrikt. Så allt snack om att Steven ska vara där, självklart, han kommer att vara namnet på allas läppar, men jag hoppas att det inte sker på länge, fortsätter han.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com