Foto: Lennart Månsson/Bildbyrån

Officiellt: Smylie, Karlsson och Siwe lämnar Jönköpings Södra

Publicerad: 2019-11-13 14:34 Superettan

Jönköpings Södra bekräftar att Daryl Smylie, Joakim Karlsson och Tom Siwe lämnar klubben i samband med att deras kontrakt löper ut.

Jönköpings Södra meddelar på sin officiella hemsida att Daryl SmylieJoakim Karlsson och Tom Siwe lämnar klubben.

– Det är med stor respekt och tacksamhet som vi nu kommer tacka av tre trotjänare som var och en, i hög grad bidragit till Jönköpings Södra IF:s etablering inom svensk elitfotboll under 2000-talet, säger ordföranden Mats Tidstrand till hemsidan.

– Deras insatser för föreningen kan inte nog framhållas och avtackning kommer ske i samband med föreningens medlemsmöte den 26 november på Elite Stora Hotellet, fortsätter han.

Siwe har spelat hela tolv säsonger för J-Södra.

– Jag vill tacka klubben för mina 11 år. Det har varit en väldigt givande och utvecklande period i mitt liv. Både på plan och utanför. Men nu har min väg i denna förening nått sitt slut. Jag vill tacka alla som arbetar ideellt i eller runt omkring klubben. Det arbete ni har gjort för oss är helt ovärderligt. Framförallt vill jag tacka alla supporters och fans som ställer till med fest varje gång vi spelar. Vi har gått igenom både med och motgångar. Ni reser land och rike för att stötta oss. Det finns ingen prislapp för ett sådant engagemang. Avslutningsvis önskar jag klubben all lycka i framtiden, säger han.

Karlsson hann med åtta säsonger.

– Det är framförallt stor tacksamhet och otroligt mycket glädje jag tänker på när jag ser tillbaka på alla säsonger här och jag vill framförallt tacka alla mina lagkamrater jag haft under mina år, många är vänner för livet! Sen stödet från våra supportrar som stöttar oss i vått och torrt är guld värt, det finns inte ord att beskriva den tacksamhet för tiden och jobbet ni lägger ner för att stötta oss. Stort, stort tack, säger han.

För Smylie blev det elva säsonger.

– Det är svårt att i ord beskriva den tacksamhet man känner gentemot alla supportrar som stöttat på ett fantastiskt sätt under så många år. I den här stunden tänker man även på alla härliga lagkamrater som man fått chansen att spela med och lära känna under åren, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com