Igor Krulj.
Foto: Krister Andersson/Bildbyrån

AIK-talangen Gustav Berggren imponerar på Örgryte

Publicerad: 2019-11-12 17:25 Superettan

Örgryte IS testar just nu nio spelare. Gustav Berggren från AIK sticker ut i dagsläget och öppnar för en övergång.

På tisdagens spelade Örgryte IS en internmatch. Hela nio spelare från andra klubbar deltog, främst från lägre divisioner. Läs mer om det HÄR.

Nu skriver Göteborgs-Posten att AIK-mittfältaren Gustav Berggren, 19, var en av dem som stack ut mest. Sportchefen Igor Krulj gillar det talangen visat upp.

– Han är väldigt bolltrygg, och det är därför han är med oss. Sedan tycker jag att det finns andra också som stack ut, på ett positivt sätt, men Gustav är duktig. Sedan är det andra dagen, det är för tidigt att göra en för stor utvärdering. Det finns mycket att ha med i bedömningen, det är nya lagkamrater och många parametrar att ta in, säger Krulj till GP.

Berggren har fram till nu tillhört AIK:s U19-trupp.

– Sedan har jag varit uppe ganska mycket och tränat och spelat träningsmatcher med A-laget också. Vad som händer för mig är inte riktigt bestämt än. Jag är här nu. Kollar och känner pulsen på klubben. Det är lite så jag jobbar, sedan får man se var man landar, säger han till GP.

19-åringen gillar det han hittills sett av Örgryte.

– En trevlig klubb. En fin anläggning, sedan är det svårt nu när det är så mycket provspelare att känna pulsen på A-truppen. Men ett gott intryck, absolut, säger han till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com