Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

"Henderson och Milner är de som binder ihop Liverpool"

Publicerad: 2019-11-12 15:40 England


Liverpools mittfältare Jordan Henderson är den som håller ihop laget, enligt förre anfallaren Stan Collymore.

Liverpool har fått en strålande start på säsongen. Laget har enbart tappat poäng i en match, när man kryssade mot Manchester United.

Jürgen Klopps mannar toppar ligan med åtta poäng. Stan Collymore pekar nu ut lagkaptenen Jordan Henderson och James Milner viktiga kuggar.

– Jordan Henderson är långt ifrån den spelaren många av oss tyckte att han var för tre eller fyra år sedan. Han kan fylla på centralt och fortfarande täcka upp på kanten och det är tack vare den exceptionella taktiken från Jürgen Klopp, som vet att hans två unga ytterbackar ibland blir överbelastade och behöver lite hjälp, säger han till Daily Mirror och fortsätter:

– Jag var en av dem som tittade på Henderson och James Milner och undrade om de skulle vara de två som kunde hämma laget. Milner har varit runt kvarteret och alltid varit ett bra proffs, men jag var inte säker på att han skulle lägga till en annan dimension. Jag höll med många Liverpool-fans som också undrade om Henderson ens skulle vara i laget, än mindre vara kapten. Men duon har inte bara besvarat frågorna om dem, de har blivit inneboende delar av laget och omklädningsrummet. Alla lag som har många oförutsägbara karaktärer och talanger behöver ett klister som binder ihop det hela och de två har gjort det för Liverpool.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com