Foto: Rob Gray/Bildbyrån

Djurgården i kontakt med Magnus Eriksson

Publicerad: 2019-11-12 11:48 Allsvenskan

Magnus Erikssons agent bekräftar att han är i kontakt med Djurgårdens IF, men det är oklart om det blir en affär i vinter.

San José Earthquakes svenske ytter/anfallare Magnus Eriksson, 29, har ofta uttryckt att han kan tänka sig att återvända till Djurgårdens IF.

Nu berättar hans agent Per Jonsson för fotbolldirekt.se att det finns kontakt med de nyblivna svenska mästarna.

– Det stämmer att vi har har en pågående dialog med Djurgården. Det finns samtal. Magnus tycker om Djurgården och Djurgården tycker om Magnus. Men jag vet inte om det händer redan i januari. I dag ser det inte ut så, säger han till fotbolldirekt.se och fortsätter:

– Alltså Magnus kan tänka sig allsvenskan men samtidigt har han ett år kvar på kontraktet i MLS med San Jose och de vill behålla honom. Man ska komma i håg att Magnus har spelat alla matcher där borta och är jätteordinarie och uppskattad. Han är vice lagkapten i San Jose. Och så trivs Magnus också där borta. Det är inget fel på någonting i San Jose. Men det är klart att han kan tänka sig att komma men då handlar det om att komma överens med de som äger honom.

Erikssons kontrakt med MLS-klubben sträcker sig över 2020. Enligt fotbolldirekt.se ligger hans prislapp på 5-6 miljoner kronor.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com