Foto: Juan Medina/Bildbyrån

Capello: "Ronaldo har inte dribblat någon på tre år"

Publicerad: 2019-11-11 10:07 Italien

Den tidigare stortränaren Fabio Capello kritiserar Cristiano Ronaldos attityd och ifrågasätter hans form.

Cristiano Ronaldo, 34, blev utbytt mot Milan i går och visade stort missnöje. Stjärnan gick rätt in i omklädningsrummet.

– Jag gillade inte det, det var inte fint. Han måste vara en mästare även när han går av planen, säger Fabio Capello till Sky Sport Italia.

Italienaren ifrågasätter även portugisens form i Juventus.

– Sanningen är att Cristiano Ronaldo inte har dribblat (förbi) en motståndare på tre år. Jag kommenterade La Liga när han brukade göra överstegsfinter och lämnade dig där, säger Capello och fortsätter:

– Inuti honom finns en supermästare, den bästa, men nu finns Dybala och Douglas Costa, som gjorde två sensationella mål. Dybala i strålande form kan göra skillnaden, likaså Douglas Costa. De vinner matcher utan Ronaldo. Juve verkade beroende av honom, istället hjälpte den fantastiska truppen med kvalitetsspelare dem att vinna ändå. Bravi Sarri, som har modet att byta ut honom, det krävs personlighet, speciellt med tanke på att alla spelare i truppen kan spela och göra en skillnad. Cristiano gjorde det ett tag, men nu är det inte han och han måste återhämta sig - särskilt på en fysisk nivå. Han har inte den fart och dynamik som han har visat vid andra tillfällen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com