Foto: Suhaib Salem/Bildbyrån

Uppgifter: Barcelona väljer mellan Gallardo, Koeman och Ten Hag

Publicerad: 2019-11-09 12:14 Spanien


Ernesto Valverde verkar leva på lånad tid i Barcelona. Nu har ledningen identifierat möjliga ersättare.

Den spanska radiostationen El Transistor rapporterar att Barcelona inte kommer stressa med beslutet att sparka Ernesto Valverde.

Men giganten har redan identifierat sina kandidater den dagen det blir ett tränarbyte.

River Plates tränare Marcelo Gallardo, Hollands förbundskapten Ronald Koeman och Ajax tränare Erik ten Hag sägs vara Barças alternativ.

Koeman har tidigare medgett att han har en klausul i sitt kontrakt som tillåter honom flytta till Barça efter sommarens EM.

Claudio Borghi uppgav i dagarna att Gallardo kommer ta över Barça i december. Nu svarar River Plate-tränaren på påståendet.

– Ingen part har kommit fram för att inleda samtal, speciellt med vetskapen att vi är i en väldigt viktig fas med vår klubb, spelar avgörande matcher. Självklart finns det inget som tar mitt fokus ifrån målen vi har framför oss, säger han till Globo Esporte.

– Jag kan inte upprepa ryktena. Ingen har kommit för att föreslå ett möte eller analys av vad man ska göra i framtiden. Det är inte dags för det, fortsätter Gallardo.

De Telegraaf skriver slutligen att Ten Hag troligen lämnar Ajax efter säsongen. Men även Bayern München är intresserade av honom.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com