Foto: Kenta Jönsson/Bildbyrån

Jesper Arvidsson öppnar för Västerås SK: "Behöver spela"

Publicerad: 2019-11-06 16:34 Allsvenskan

IK Sirius ytterback Jesper Arvidsson öppnar för spel i Västerås SK - som inte utesluter en övergång.

Speltiden minskade för Jesper Arvidsson, 34, den här säsongen. Trots kontrakt med IK Sirius kan han röra på sig i vinter.

– Jag har ett år kvar på kontraktet med Sirius och jag tycker att jag fortfarande håller allsvensk klass. Men samtidigt är speltid viktigt för mig och jag utesluter ingenting inför nästa säsong, säger vänsterbacken till VLT.

Arvidsson öppnar för spel i Västerås SK då klubbe är pendlingsavstånd från Stockholm, där han är bosatt.

– Jag har inte funderat på det, men visst går det att pendla till och från Västerås. Eftersom jag har ett år kvar på kontraktet måste VSK göra upp med Sirius i först. Min bild av VSK som klubb är rätt blank i dagsläget, säger Arvidsson till VLT.

VSK:s sportchef Robin Blommé kommenterar Arvidsson.

– Arvidsson är en duktig, kompetent och erfaren spelare. Jag har träffat Ola Andersson (sportchef, IK Sirius) under två dagar, men jag är inte insatt i Jespers situation. När du säger att han har ett år kvar på kontraktet, så är det en nyhet för mig, säger han till VLT.

Ytterbacken är inte utesluten på grund av sin ålder.

– Rent generellt vill vi ha en mix, en lagom balans av yngre och äldre i truppen. Så Arvidsson är inte avskriven utifrån sin ålder i detta tidiga skede, säger Blommé till VLT.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com