Foto: Bildbyrån

Erik Björndahl: "Jag vet att allsvenska klubbar visar intresse"

Publicerad: 2019-11-04 18:11 Superettan

Erik Björndahl öser in mål i Superettan. Till nästa säsong kan anfallaren hamna i Allsvenskan eller utlandet.

Erik Björndahl, 29, har öst in mål för Degerfors IF de senaste två säsongerna. Anfallaren har gjort 34 mål på 56 matcher i Superettan.

Nu skriver Nerikes Allehanda att det ryktas om intresse från bland annat belgiska andraligaklubben Lommel United. Något Björndahl inte känner till.

– Nej, det vet jag inte. Det är min agent som håller i allt sånt. Men jag vet att det är ganska många som hört av sig till honom. Om det är något som landar får vi se, säger 29-åringen till tidningen.

Skyttekungen öppnar för en flytt i vinter.

– Som nästan alla fotbollsspelare vill jag förstås spela så högt upp som möjligt. Jag har haft två jättefina år i Degerfors och trivs där. Men det är klart att man lyssnar om det finns andra möjligheter, säger Björndahl till NA.

Det finns dessutom allsvenskt intresse, men inte från rivalen Örebro SK.

– Jag vet att det är några allsvenska klubbar som hört av sig, men inte ÖSK, vad jag vet. Men som jag sa, det ser spännande ut med Degerfors för nästa säsong, och jag har fått till en bra helhet för familjen och fotbollen. Om det landar något annat så kommer jag att lyssna, säger Björndahl till NA.

Björndahl signerade ett kontrakt över 2019 när han anlände till Degerfors. NA skriver att anfallaren har två år kvar på sitt kontrakt, men att han förlängt har tidigare inte kommunicerats från klubben.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com