Foto: Jayne Kamin-Oncea/Bildbyrån

Ibrahimovic placeras i Inter - Marotta uttalar sig

Publicerad: 2019-10-20 15:24 Utlandsproffs

Inter sägs vara öppna för att värva Zlatan Ibrahimovic om det är på ett kort kontrakt. Samtidigt uttalar sig klubbens vd Giuseppe Marotta.

Zlatan Ibrahimovic, 38, sitter på ett utgående kontrakt med Los Angeles Galaxy och har öppnat för en återkomst i Serie A.

Svensken har flörtat med Napoli, men det har även ryktats om en möjlig återkomst i Inter.

Nu skriver Calciomercato.com att Inter enbart kommer vara intresserade om Zlatan kan tänka sig att ansluta på ett korttidskontrakt resten av säsongen.

Inters vd Giuseppe Marotta antyder dock att det inte blir något med Zlatan eftersom han inte söker en ersättare till skadade Alexis Sanchez.

– Vi utformade truppen på ett specifikt sätt och vi skulle naturligtvis ha varit gladare utan Alexis Sanchez skada, men vi är också optimistiska och litar på att han kommer tillbaka inom två månader. Därefter kommer vår anfallsbesättning att förbli oförändrad. Vi har ett konkurrenskraftigt lag offensivt med olika alternativ, säger han till DAZN.

– Januaris transferfönster är öppet för klubbar, även om toppspelarna sällan är tillgängliga att flytta under den perioden. Det är vår plikt att vara vaksamma och se vilka möjligheter marknaden erbjuder, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com