Foto: Jayne Kamin-Oncea/Bildbyrån

Ibrahimovic om vadet med Lukaku: "Förvänta er inte bra teknik"

Publicerad: 2019-10-19 16:04 Utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic pressade tidigare Manchester United-lagkamraten Romelu Lukaku att bli bättre - genom att slå vad.

Mauro Icardi, 26, var i många säsonger en pålitlig målskytt i Inter, men efter att det skurit sig mellan honom och klubben blev det en flytt till Paris Saint-Germain över säsongen 2019/2020.

Inter å sin sida ersatte argentinaren med att värva Romelu Lukaku, 26, från Manchester United. Zlatan Ibrahimovic, 38, berättar hur han utmanade belgaren under deras tid i United.

– Mauro Icardis statistik talar sitt tydliga språk, men jag har en svaghet för spelare som jobbar häcken av sig för sina lagkamrater. Det jag kan säga om Romelu: förvänta er inte bra teknik av Lukaku, men har han sin främsta kvalité i råstyrkan. Om han bara hade lyssnat på mig, säger Ibrahimovic i en intervju med Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– I Manchester United slog vi vad. "Jag ger dig 50 pund för varje bra första touch du gör." Han svarade: "Vad vinner jag om jag sätter alla?" Jag svarade att han inte får något, att han helt enkelt blir en bättre spelare. Han accepterade aldrig vadet. Kanske var han rädd att förlora. Skämt åsido, Lukaku har en galen hunger att visa upp sig för världen och jag är säker på att han kommer att göra det i Inter.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com