Foto: Bildbyrån

Napolis president talar ut om Callejon, Mertens, Koulibaly och Ruiz

Publicerad: 2019-10-17 15:24 Italien

Napolis president Aurelio De Laurentiis talar ut om José Callejon, Dries Mertens, Kalidou Koulibaly och Fabian Ruiz.

José Callejon, 32, och Dries Mertens, 32, sitter båda på utgående kontrakt med Napoli och jagas i Kina.

Napolis president Aurelio De Laurentiis uttalar sig nu om de två anfallarnas framtid.

– Jag är absolut inte redo att göra en stor insats för dem. Varje spelare har ett värde, beroende på var de spelar, hur de spelar, hur gamla de är och vad de gör. Om de vill sälja ut sig själva till Kina, överbetalda för att leva ett skitliv i två eller tre år så är det deras problem, säger han till Sky Sport Italia.

– Jag kan inte betrakta Kina som konkurrenskraftigt. Kina är långt borta. Om de anser att det är nära är det deras problem. I livet måste du välja om du ska vara lycklig och hitta ett jobb du tycker om att göra eller jobba bara för pengar, fortsätter De Laurentiis.

Napolis mittback Kalidou Koulibaly, 28, och mittfältare Fabian Ruiz, 23, är samtidigt glödheta på marknaden.

– Jag älskade mannen Koulibaly så jag nobbade 105 miljoner euro, men en tid kommer att komma då jag måste sälja honom. Den som säger att vi inte har förbättrat vårt försvar har fel. Fabian har alltid varit en toppspelare. Om jag övertygar mig själv att betala en främling 30 miljoner euro, gör jag det av en anledning och nu vet jag varför, säger De Laurentiis.

– Det är en sak att spela för ditt land och en annan att göra det för ett lag som spelar var tredje dag. Vi hittade Fabian, men vi kommer att hitta fler som honom. Dörren är alltid öppen. Jag fäster mig inte till spelare, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com