Foto: Mathias Bergeld/Bildbyrån

Andreas Alm inte nöjd med sin insats: "Ett underbetyg"

Publicerad: 2019-10-16 16:15 Allsvenskan

BK Häckens tränare Andreas Alm ger sig själv underkänt betyg för säsongen 2019.

Andreas Alm berättar i en intervju med Göteborgs-Posten att han inte är nöjd med sin insats i BK Häcken den här säsongen.

– Det finns viktiga saker i år som jag tycker att jag borde ha gjort bättre. Ska jag vara snäll mot mig själv betyder det att det finns mer att hämta för nästa år, men det är också ett underbetyg utifrån hur jag ville göra det i år, säger Alm till GP och utvecklar:

– Jag tycker att spelstilen borde ha etablerats snabbare och suttit djupare i oss. När hösten kom borde vårt anfallsspel ha varit mer effektivt och vårt presspel nått en ny nivå. Men det är tydligt att spelstilen inte har burit oss till segrar, det är en stor besvikelse och landar enbart på mig.

Alm är nöjd med cupspelet som ledde till guld, men inte seriespelet. Spelarna är han dock nöjd med.

– "Väl godkänt, spelarna!", tycker jag. De förtjänade verkligen titeln och har varit jävligt tåliga och verkligen, verkligen kört och drivit laget framåt i träning och match oavsett motgång vi haft. Under hösten är det bara första halvlek mot Kalmar och Östersund där jag tycker att spelarna förlorat sig själva och drivet, säger Alm till GP.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com