Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Olsson om Ceballos ord: "Sa att jag inte skulle försöka vara Messi"

Publicerad: 2019-10-16 00:33 Utlandsproffs

Det sena kvitteringsmålet innebar att Spanien spelar EM 2020. Kristoffer Olsson är besviken, men samtidigt stolt över prestationen. "Jag tycker att vi gör en jättebra match", säger 24-åringen.

Spanien stod för kvällens motstånd i publikfesten på Friends Arena. Marcus Berg, 33, öppnade målskyttet tidigt inpå andra halvlek, men efter ett sent kvitteringsmål av Valencias anfallare Rodrigo, 28, fick Sverige nöja sig med en poäng. Kristoffer Olsson, 24, ger sin syn på matchen.

– Det är tungt nu. Vi har ju 1-0 till sista minuten. Jag tycker att vi gör en jättebra match och utifrån alla förutsättningar och allting så är vi stolta över prestationen som vi gör. De har mycket boll i andra halvlek men vi har några fina lägen att göra 2-0. Man är besviken nu, men vi är stolta över vår prestation och vi har allt i egna händer, säger "Koffe" när Fotbolltransfers.com var på plats i den mixade zonen.

Olsson var på lekhumör, då svarade den spanske mittfältaren Dani Ceballos, till vardags i Arsenal, med en brysk tackling.

– Jag försökte tunnla honom och då sa han att jag inte skulle försöka vara Messi. Jag kommer inte ihåg vad jag svarade. Det är sånt som händer, säger "Koffe" och fortsätter:

– Det var konstigt sagt. Jag fattade inte vad han menade riktigt.

Olsson visade framfötterna mot ett stjärnspäckat Spanien och säger så här om sin egna insats:

– Jag tyckte att det var väldigt roligt att spela i dag. Vi möter ett bra lag och bra spelare, och då ska man höja sig själv och som lag. Det tycker jag att vi gör. Det var kul att spela.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com