Foto: Bildbyrån

Officiellt: Joel Perovuo lämnar Djurgården för Helsingfors

Publicerad: 2011-08-12 17:02 Övriga Europa

HJK Helsingfors bekräftar att man gjort klart med den finske mittfältaren Joel Perovuo - som haft svårt att platsa i Djurgårdens IF den här säsongen. Kontraktet sträcker sig till 2013.

HJK Helsingfors meddelar på sin officiella hemsida att man gjort klart med Joel Perovuo. Han ansluter från Djurgårdens IF och har skrivit på för 2,5 år.

– Jag är glad att Djurgården lät mig lämna nu. Jag har inte mått så bra i klubben på ett tag, jag har inte heller spelat så mycket matcher. Saker och ting blev inte som jag hade hoppats, säger han till Sportbladet.

– Jag har inget dåligt att säga om Magnus Pehrsson, utan det startade innan han kom. Jag är glad att han lät mig lämna och gå vidare, fortsätter han.

Även Djurgården bekräftar övergången på sin officiella hemsida.

– Joel har ju inte fått så mycket speltid i A-laget på sistone beroende på truppens nuvarande utformning. Eftersom han inte har varit någon startspelare under en stor del av säsongen så känns det här som en bra lösning för båda parter, säger Magnus Pehrsson.

– Det är naturligtvis aldrig kul när en spelare kommer till klubben och inte lyckas etablera sig helt, men vi får hoppas att Joel får en nystart i HJK och att han får mer speltid där. Samtidigt får vi in lite pengar till kassan från försäljningen vilket alltid är välbehövligt, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Relaterade nyheter

Spelarprofiler

Klubbar