Foto: Bildbyrån

Johnson om Abraham och Mount: "Chelsea har potentiella stjärnor i sina händer"

Publicerad: 2019-10-11 19:51 England

Den tidigare Chelsea-försvararen Glen Johnson utvärderar Frank Lampards jobb i klubben - och hyllar den unga duon.

Så som det ser ut just nu kommer Chelsea inte kunna att förstärka truppen innan sommaren 2020. Med facit i hand har transferförbudet visat sig vara positivt för klubben, säger Glen Johnson.

– Om Chelsea kan fortsätta som de gör, då kan det enkelt bli en plats i topp fyra. Jag har alltid sagt att Frank Lampard kommer att ha gjort ett fantastiskt jobb om han tar en plats i topp sex, och med tanke på hur det går för Manchester United och Tottenham, så han kan göra ännu bättre än så. Allt han har gjort den här säsongen är att bygga broar för de kommande åren, framför allt för att de inte har kunnat värva spelare, säger Johnson enligt Goal.com.

– Om han kan fortsätta att ta in (unga) spelare, då kommer det här Chelsea-laget att vara på en väldigt bra plats när de kan värva nya spelare. Hela transferförbudet kan visa sig vara en välsignelse i förklädnad, då klubben har tvingats att ta in spelare som Mason Mount och Tammy Abraham, och med tanke på hur de spelar, så har de potentiella stjärnor i sina händer.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com