Foto: Bildbyrån

Örebro SK om Bedoya: "Ersättarna finns i truppen"

Publicerad: 2011-08-12 16:09 Allsvenskan

Alejandro Bedoya fick idag klart med arbetstillstånd. Nu vill Glasgow Rangers på nytt försöka köpa loss honom från Örebro SK. Men Magnus Sköldmark vill inte kommentera om ett nytt bud kommit. Vidare letar man inte en ersättare.

När fotbolltransfers.com får tag på Magnus Sköldmark, som ansvarar för spelarförsäljningar i Örebro SK vill han inte kommentera om Glasgow Rangers inkommit med ett nytt bud på Alejandro Bedoya eller inte.

Det är sedan tidigare klart att Bedoya kommer att flytta till den skotska storklubben i början av 2012. Då Bedoyas kontrakt går ut efter säsongen måste ÖSK således sälja amerikanen under detta transferfönster om man ska få någon övergångssumma.

Rangers har tidigare fått ett bud på 3 miljoner kronor nobbat, men enligt vad fotbolltransfers.com erfar har skottarna nu lagt ett nytt bud. ÖSK har haft en ganska medioker säsong och har inte chans att nå någon högre placering.

Det kan därför tänkas att man väljer att tjäna några miljoner genom att släppa Bedoya redan nu.

Rangers tränare, den gamle skotske storspelaren Ally McCoist, medger att Rangers ånyo kommer att försöka få loss Bedoya redan nu.

Örebro SK i sin tur är inte på jakt efter en ersättare till Bedoya.

– Vi ser ersättarna i första hand i den trupp vi förfogar över, säger Sköldmark till fotbolltransfers.com.

Sköldmark utesluter dock inte att det kan bli aktuellt att ta in spelare utifrån.

Carl Bengtsson