Foto: Bildbyrån

Häcken testar Ani Ifeanyi Emmanuel och Muritala Omotosho

Publicerad: 2019-10-09 16:33 Allsvenskan

De två talangerna Ani Ifeanyi Emmanuel och Muritala Omotosho från TikiTakas fotbollsakademi i Nigeria visar upp sig för BK Häcken.

BK Häcken skriver på sin officiella hemsida att mittfältaren Ani Ifeanyi Emmanuel, född 2002, och anfallaren Mohammed Muritala Omotosho, född 2003, ska träna med klubben under tio dagar.

– Vi vill se hur de står sig på seniornivå och på samma gång bygga relationer som i framtiden skulle kunna leda till något. Vi visar ett intresse och visar upp oss som klubb och när de väl är där åldersmässigt så får vi se om vi och de är intresserade, säger sportchefen Sonny Karlsson till hemsidan.

Båda spelarna kommer från nigerianska akademin TikiTaka.

– Det är en fantastisk möjlighet att få vara här och ett steg mot drömmen att komma till Europa och spela fotboll. Det var en bra träning med många erfarna spelare och tränare, säger Mohammed Muritala Omotosho till hemsidan.

– Jag är glad över att vara här och få testa att spela fotboll på en hög nivå. Jag är defensiv mittfältare, det är ingen enkel position men med hårt arbete och mycket träning hoppas jag kunna förverkliga mina drömmar om att spela fotboll, tillägger Ani Ifeanyi Emmanuel.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com