Foto: Jayne Kamin-Oncea/Bildbyrån

Zlatans pappa: "Jag hoppas han kommer hem, men..."

Publicerad: 2019-10-08 15:36 Utlandsproffs

Zlatan Ibrahimovic sitter på ett utgående kontrakt med Los Angeles Galaxy. Vad som händer nästa säsong är oklart.

Boca Juniors hävdade nyligen att Zlatan Ibrahimovic, 38, vill skriva på för dem och att de har musklerna för att slutföra affären.

Anfallarens kontrakt med Los Angeles Galaxy löper ut vid årsskiftet. Hans pappa kommenterar nu framtiden.

– Jag hoppas han kommer hem, men han ska avsluta sin karriär i USA. Han ska fortsätta karriären någonstans, men jag vet inte var. Om jag visste var skulle jag säga det, men jag vet inte. Han får säga det själv. Det är klart att vi ska samlas hela familjen i kväll och fira, säger Sefik Ibrahimovic till Kvällsposten.

Zlatan, vars staty i Malmö i dag avtäcks, är samtidigt tydlig med att han ännu inte planerar att sluta.

– Efter 20 år som professionell spelare känns det som att det är här allt slutar. Det är en stor ära. Jag har alltid sagt att hårt arbete lönar sig. Jag har haft en lång karriär, när den slutar vet jag inte. Jag spelar så länge jag kan. Det här är väldigt känslosamt. Jag vill att hela världen ska se den här statyn, säger han till Kvällsposten.

– Jag komma spela så länge jag känner mig fysiskt bra. Jag ser inte många 38-åringar som gör det jag gör. Jag känner fortfarande att mitt spel är på topp. Vad som händer efter kontraktet vet jag inte, allt fokus är på MLS-slutspelet, förutom dagens händelse med statyn, fortsätter Zlatan.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com