Foto: Matthew Childs/Bildbyrån

Wenger orolig för Pogba: "Ser inte självsäker ut"

Publicerad: 2019-10-07 10:19 England

Paul Pogba hoppades på en flytt i somras, men så blev inte fallet. Som konsekvens av det har prestationerna dalat, menar Arsene Wenger.

Paul Pogba, 26, gjorde aldrig någon hemlighet av sina ambitioner att lämna Manchester United, men klubben lyckades motstå Real Madrids påtryckningar och fransmannen blev kvar.

Arsene Wenger menar att den uteblivna övergången har påverkat mittfältsstjärnans prestationer.

– Först och främst tycker jag att Paul Pogba sedan början på säsongen inte har varit helt frisk skademässigt. Han ser inte helt självsäker ut fysiskt och han är den typen av spelare som han en enorm fysisk förmåga. Han måste vara i perfekt form fysiskt. Efter att en spelare velat lämna och du stoppar honom från att göra det, då vet att du går igenom en process av att återuppbygga relationen och i första hand är det prestationerna som får lida, säger Wenger enligt Goal.com.

– Personligen anser jag att han beter sig som att han vet att Manchester United inte är laget som tävlar om ligan. Och plus det faktum att han stoppades från att flytta, det ser ut lite som att det har missfärgat hans prestationer.

En återkomst i Juventus ska också vara på tapeten för Pogba.

Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com