Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Malmö FF förlänger med Anders Christiansen

Publicerad: 2019-10-02 16:02 Allsvenskan

Den viktige mittfältaren Anders Christiansen blir kvar i Malmö FF. Han har signerat ett nytt flerårskontrakt med klubben.

Malmö FF meddelar på sin officiella hemsida att Anders Christiansen förlängt sitt kontrakt över 2024.

– Anders är väldigt viktig för oss, inte minst med sitt sätt att leda laget i matcherna och på träningsplanen. Han är en pådrivare som alltid vill att både han själv och alla runt omkring honom ska utvecklas och bli bättre, säger Daniel Andersson till hemsidan.

– Hans kvaliteter talar för sig själv och i år har han varit avgörande för oss i flera matcher. Vi hade redan ett långt avtal och den här förlängningen visar att han verkligen trivs i Malmö, fortsätter sportchefen.

Den danske mittfältaren är också nöjd.

– Jag är glad att MFF ville förlänga avtalet även om jag hade flera år kvar. Det finns en ömsesidig respekt mellan mig och föreningen, vilket är något jag värdesätter. Det är svårt att sätta ord på varför jag trivs så bra, men jag är alltid glad när jag kommer till träningen och jag har alltid ett leende på läpparna när jag åker hem. Det är det livet handlar om, att må bra både på och vid sidan av planen, säger han.

– Nu är fokus för mig och klubben att gå för guldet och fortsätta göra det bra i Europa. Vi har stora matcher framför oss och det är i den tillvaron jag trivs bäst, fortsätter Christiansen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com