Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Marko Johansson om framtiden: "Man ska aldrig säga aldrig"

Publicerad: 2019-10-02 11:44 Superettan

Marko Johansson är i GAIS på lån från Malmö FF. Nu öppnar målvakten för en fortsättning.

GAIS supportrar uttryckte sin kärlek för Marko Johansson när laget vann borta mot Norrby IF i går.

"Vi vill ha Marko kvar", sjöng fansen. I en intervju med Göteborgs-Posten betonar målvakten, som är inlånad från Malmö FF, att det gläder.

– Det är klart att det värmer. När jag kom hit från första början berättade Bosko för mig att Gais är en klubb där fansen är något utöver det vanliga. Och det har jag verkligen fått känna på. De uppskattar mig. Jag uppskattar dem. Det är sådant som gör att jag kan prestera på plan, att jag får förtroendet från folk från sidan, även när vi har förlorat hela tiden. Det hade mycket väl kunnat bli så att jag hade kunnat bli petad det här året för att det har gått som det har gått men jag har hela tiden haft förtroendet från ledarna och från fansen. Det betyder mycket. Att känna sig uppskattad är väldigt viktigt i en fotbollsklubb, säger Johansson.

21-åringen utesluter inte en fortsättning i GAIS.

– Man ska aldrig säga aldrig. Det är fyra matcher kvar. Vi får ta det då, vad som kommer hända. Det är inget jag kan lova. Jag trivs i Gais, trots att det har gått som det har gått. Det kan finnas en möjlighet att jag blir kvar. Jag har dörrarna öppna, men det får vi som sagt ta efter de här fyra matcherna, säger Johansson till GP.

– Då får jag sitta ner med Gais-ledningen och snacka. Om de kan höja kontraktet lite så kanske jag stannar, fortsätter han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com