Foto: Bildbyrån

Dalglish om Gerrard: "Klopp ska ingenstans"

Publicerad: 2019-09-30 11:08 England

Liverpool-ikonen Kenny Dalglish betonar att Jürgen Klopp inte kommer lämna närmaste tiden, men utesluter inte att Steven Gerrard på sikt ersätter tysken.

Jürgen Klopp uttryckte nyligen att han gärna ser Rangers manager Steven Gerrard ersätta honom den dagen han lämnar Liverpool.

Gerrard har förklarat att han känner sig smickrad, men räknar med att Klopp stannar i många år till.

Kenny Dalglish slår fast att Klopp, som har kontrakt till 2022, inte kommer lämna den närmaste tiden, men öppnar för Gerrard på sikt.

– Liverpool-managern sa att om han beslutar att avsluta sin tid på Anfield om några år, då skulle Steven Gerrard vara hans tips att ersätta honom. Det är ett hypotetiskt scenario, men ett som jag kan förstå. Jag är säker på att Jürgen bara återger tankarna från de flesta av klubbens supportrar, säger han till The Sunday Post och fortsätter:

– Men låt oss vara tydliga. Jürgen ska ingenstans och ingen med klubben i hjärtat vill se honom lämna. Han må ha lett klubben till Champions League(-titeln) förra säsongen, det största priset i europeisk fotboll. Men det finns mycket mer han fortfarande vill uppnå - särskilt Liverpools första ligatitel sedan 1990 - och den här säsongen har börjat mycket bra. Men tiden kommer när han beslutar att det är dags att ta en paus, och ingen kommer vara kritisk mot honom för att göra det.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com