Foto: Jonathan Näckstrand/Bildbyrån

Peter Gwargis: "Det bästa som hittills hänt i min fotbollskarriär"

Publicerad: 2019-09-26 19:27 Utlandsproffs

Brightons svenske talang Peter Gwargis är väldigt nöjd efter sin debut och nye tränaren Graham Potter.

Peter Gwargis, 19, fick göra sin A-lagsdebut för Brighton i ligacupen i går.

– Det var riktigt kul, en dag som jag lagt ner mycket hårt jobb och tid för. Det var riktigt skönt att äntligen få göra min a-lagsdebut och få det avklarat. Det är bara att fortsätta att jobba ännu hårdare, säger Gwargis till Fotbollskanalen.

Den svenske talangen är imponerad av nye managern Graham Potter.

– Man ser vilket avtryck han gjort i laget som blivit bollförande. Jag har följt hans resa och vad han har gjort. Jag ser hur han bygger upp laget och det ser riktigt bra ut. Han ger mig många råd som igår på planen och tipsade mig om vad jag ska göra. Han är en otroligt bra tränare och väldigt kul att få komma upp och få chansen att lära mig, säger han till Fotbollskanalen.

Nu hoppas Peter Gwargis kunna debutera i Premier League.

– Det är ett mål jag har och kommer kämpa allt för. Varje gång jag kollar på en hemmamatch och ser att det är fullpackat på arenan. Man tänker bara att man en dag ska få hoppa in och spela. Jag fick smaka på det lite igår och det är det bästa som hittills hänt i min fotbollskarriär. Nu vill jag bara mer och jag ska göra allt i min makt för att nå det målet, säger han till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com