Foto: Hannah McKay/Bildbyrån

Ifrågasätter förlängningen med De Gea: "Han har haft lite tur"

Publicerad: 2019-09-22 20:35 England

José Mourinho och Roy Keane anser att Manchester United betalade för mycket för att förlänga med David De Gea.

I måndags skrev David De Gea., 28, nytt långtidskontrakt med Manchester United.

Klubbens tidigare manager José Mourinho anser dock att den spanske landslagsmålvakten fått ett alldeles för lukrativt kontrakt.

– Jag anser att stunden då han signerade sitt enorma kontrakt är ögonblicket där jag anser att United inte behövde betala så mycket för att ha honom. För ett eller två år sedan var hela världen ute efter honom och nu, när han signerade sitt otroliga kontrakt, tror jag att majoriteten av de stora dörrarna var stängda. Real Madrids dörr är stängd, de värvar inte en målvakt efter Courtois, Barcelona är stängt med den unge och fantastiske Ter Stegen, Paris Saint-Germain är stängt eftersom de värvade Keylor Navas, säger han enligt Goal.com.

– Jag ser inte United under press eftersom David kommer försvinna. Vem kommer betala dessa summor? Så jag anser att han får ett fenomenalt kontrakt i en period där han har lite tur som får det. Är han bra? Ja, han är väldigt bra, precis som jag sa att Lindelöf är bra i vissa avseenden och inte lika bra i andra delar av spelet, jag kan säga samma sak om David. Han är mycket bättre på linjen än att komma ut, fortsätter Mourinho.

Roy Keane uttalat sig också om De Gea.

– Jag är inte så säker för att vara ärlig. Lyssna, målvakter kan göra misstag. Jag har alltid oroat mig för honom. Varje gång jag sett honom är det som en karaktärssida hos honom, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com