Foto: Hannah McKay/Bildbyrån

Mourinho placeras i Real Madrid - uttalar sig

Publicerad: 2019-09-20 19:27 Spanien

José Mourinho pekas ut som en möjlig ersättare till Zinedine Zidane. Nu bemöter portugisen ryktena.

Real Madrid har inte inlett säsongen som önskat. Nu spekuleras det redan om att Zinedine Zidane kan hänga löst.

Den spanska tidningen Marca rapporterade tidigare i dag att  Real Madrid har tre kandidater vid det fall Zidane försvinner. Det handlar om José Mourinho, Massimiliano Allegri och Raul.

José Mourinho, som tidigare tillbringat tre år i Real Madrid, uttalar sig nu om ryktena.

– De ligger trea eller fyra va? Nära att vara etta. Det är inte dåligt. Om man tittar på det pragmatiskt, om man fokuserar på tabellen, är de precis där. Nu spelar de mot Sevilla och om de vinner går de förbi dem. Barcelona är bakom dem och Atletico har en poäng mer, säger Mourinho till Deportes Cuatro och fortsätter:

– Det finns två sorters rykten. Ena är när man pratar om Zidane, som är en av våra och det gör ont när våra lag inte går bra. Man måste leva med det. Zidane har varit i fotbollen hela sitt liv och han vet om det. Den andra typen av rykten är att placera mitt namn där och jag gillar inte det. Det finns problem på många platser, men respekt är en annan sak. Jag skulle inte vilja återvända eftersom de har en tränare och jag kan inte träna ett lag som har en tränare. Man kan prata om klubben med respekt men också om tränaren, som inte är vem som helst. Jag är utanför det. Jag blåser inte bara rök. Jag vill att det vänder till något bra och att allt löser sig.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com